Nu är det semesterdax!

Efter en otroligt rolig, god, trevlig middag och efterrätt (lagat av mig) med Grim, Melinda och Joar blev det drinklekar och en massa skoj. Bästa kvällen på väldigt länge. En utgång till Villa Strömpis och en kväll vi sent glömmer!
Nu sitter jag och Melinda på tåget mot huvudstaden och en trevlig dag där. Middag på Vapiano ikväll står på schemat. Imorgon kl 8 avgår bussen mot Arlanda och Alanya i en vecka! Det sköna och avkopplande känslan är svår att beskriva. Det är en känsla som är både efterlängtad och varmt välkomnad med öppna armar.
Att vinka av han på perongen var jobbigare än jag trodde, 2 veckor tills vi ses igen 💕 Saknaden växer redan.

Underbara lördag

Klockan 06:45 ringde min väckarklocka, så jag hoppade upp och gjorde lite amerikanska pannkakor till Grim innan han strosade iväg mot högskoleprovet. Idag ska jag hem och packa arslet av mig. Imorgon åker jag till Stockholm med Melinda och tillbringar hela dagen där :) nu är det inte långt kvar!Helgens planering

Fredag: Skolan sen Ikea, lunch och Ica med Grim. Fredagsdejt med Line i köket. På menyn står det Vinkokt fläskfilé med ugnsbakt hasselbackspotatis och Jensen's favorit sås, till efterrätt choklad doppad frukt. Kommer bli awesome!
Lördag: Utgång med Melinda
Söndag: Stockholm hela dagen och på måndag morgon bär det av mot Alanya 👍

Påsklov, du är mer än välkommet 💕