Ögonshopping

Saker vi ska köpa när jag och Melinda flyttar ihop! Allt har ett slut

Hej, ja mycket har hänt den senaste tiden.
Jag och Grim har valt att gå skilda vägar i livet, nej vi har inga hard feelings och vi är vänner. Vi är båda ledsna och tycker att det är super tråkigt men det blir bra och det kommer lösa sig. Vi har inte bråkat och vi är inte osams. Vi har fixat med allt från minsta dl mått till stora möbler, vem som får/äger vad. Jag kommer troligtvis att stanna i kvar i skolan, fortsätta med plugget ett tag till, jag är osäker. Jag kommer inte heller att jobba mer på Max berhn arena men ni kanske hittar mig på en av de andra Max i framtiden. Jag kommer flytta ihop med Melinda troligtvis. Jag har lagt ut min och Grims lägenhet på lägenhetsbyte och vi letar efter 2 stycken lägenheter eller om en ledig dyker upp så får en av oss den vi har nu. Jag är supersjuk, ett virus i halsen och mycket förkyld. Allt det här gör så att jag är blir stressad. Att inte veta, när framtiden blev lite blurrig och oklar. Jag vet liksom inte om jag bor kvar här eller om jag ska flytta eller vart jag kommer bo om 1 månad? Vi har bestämt att vi ska se till att båda blir nöjda och får en bra lägenhet.
Ja så ser det ut och nu vet alla. Jag orkar inte en massa "Hur mår du?" Och "stackars dig" och så vidare. Jag mår sådär och har det lite jobbigt. Men skänk en styrkekram och om du har en lägenhet i centrala Örebro som är ledig, hör av dig :)

13:31

Jag är sjuk, jag vet.. IGEN?! Jag blev sjuk i början på december och var sjuk i 2,5 veckor. Nu i måndags när jag vaknade kunde jag inte andas eller prata. Jag blir bara sämre och sämre, och soffliggandes hela dagen. Sover dåligt, trött hela dagarna och om jag tar en vilostund så vaknar jag upp med huvudvärk. Mycket vila, varm oboy för att öppna upp min slutna och svullna hals. Jag har iallafall mycket extra tid, genom att städa lite, kolla jobbannonser och kolla lite nya inredningshemsidor :) hoppas ni mår bättre än mig!