FYND

Idag gjorde jag fyndens fynd! För några månader sen gick min favorit ljusstake sönder. Jag hade ett sätt med 2 stycken och en gick sönder. Hur vet jag inte, jag kom hem en dag och det var en spricka i den. Jag försökte laga den men då gick den av istället. Men nu! Nu så! Fyndelifyndfynd på myrorna. 2 ljusstakar, av samma sort men olika längder. Kommer bli hur fint som helst!

15:30

Ledig, igen! Jag var ledig sön-måndag och jobbade igår. Det är typ allt jag gör, jobbar men det är så jag vill ha det. I nuläget har jag börjat att leta lägenhet. Att vänta på att mitt ex ska flytta ut är som att kolla på när gräs växer, meningslöst och tar för lång tid. Så jag har sökt mig till ett 10-tal hyresvärdar, och skrivit ut på Facebook. Vi har fått ett erbjudande från en privatperson men vi får se om det är något att ha. Den är möblerad och lite för dyr. Jag letar efter 1-3a, om jag lyckas hitta en bra 3a så flyttar jag och Melinda ihop. Så ser läget ut nu. Jag letar för fullt och hoppas något bra hittas inom en snar framtid :)Härliga söndag

Härliga lediga dag! Vad jag har gjort än så länge: 4 avsnitt av the mentalist och ätit mina pizza rester från igår. Thats it! Det är det jag kommer att göra idag, ta det lugnt och ladda inför en ny jobbdag imorgon. Jag älskar min arbetsplats, jag trivs så himla bra och längtar att få gå till jobbet. Men idag vila och chill :)

Denna mumsiga sak gjorde jag igår, vår blåbärs shot.